Tjänster

Välvårdande kroppsbehandlingaar

Hos mig på Boosting Your Health by Brita finns ett brett tjänsteutbud bestående av kroppsbehandlingar. Massagebehandlingarna sker på plats hos mig i Älvsjö, healing kan ges både på plats och på distans. Kontakta mig om ni önskar en behandling men har svårt att komma till mig.

Aromamassage Halvkropp 30 min

Aromamassage kan upplevas som en mjuk massage men är en kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag väljer ut specifika oljor beroende på vilket behov som finns vid behandlingstillfället. Massagen är välgörande och en kraftfull behandlingsform som skapar goda förutsättningar för att kroppen ska kunna släppa på spänningar och rätta till eventuella obalanser. De oljor som används går in på djupet i kroppen och arbetar med bl.a. immunförsvar och skelett.
Pris: 400kr

Regndroppsmassage Människa 60 min

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag använder mig av 10 stycken olika terapeutiska oljor under 1 timmes behandling, där jag arbetar på fötterna och på ryggen. Massagen är en välgörande och kraftfull behandlingsform som skapar förutsättningar för kroppen att släppa på spänningar samt rätta till obalanser. Oljorna som används går in på djupet i kroppen och kan jobba på bland annat immunförsvar, muskler, leder, skelett etc.
Pris: 800kr

bygglov Bromölla Kristianstad Åhus
Regndroppsmassage Hund 60 min

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag använder mig av många olika terapeutiska oljor under 1 timmes behandling, där jag arbetar med både tassar och på ryggen i en lugn miljö. Behandlingen kan ha en lugnande effekt på ömmande muskler och kan vara användbar för att dra ut gifter ur kroppens system men kan även påverka emotionellt. Den kan även hjälpa hunden i förebyggande syfte att hjälpa till med självläkning. Hunden ska klara av att bli hanterad.
Pris: 400kr

Regndroppsbehandling Häst 60 min

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag använder mig av många olika terapeutiska oljor under 1 timmes behandling, där jag behandlar hovkransarna, bakben samt ryggen. Behandlingen kan ha en lugnande effekt ömmande muskler och kan vara användbar för att dra ut gifter ur kroppens system men kan även påverka emotionellt. Det kan även stärka hästens immunförsvar och självläkning. Regndroppstekniken är en enkel och kraftfull behandling som kan stärka hästen i allmänhet. Hästen ska klara av att bli hanterad.
Pris: 400kr

Andullationsmassage med infravärme 15/30 min

Andullationsbädden fungerar som behandlade terapi mot te x smärtlindring, avslappning och återhämtning och som ger energi på cellnivå genom en vibrerande massage med djupgående infravärme.

Behandlingen leder till ökad blodcirkulation och ökad syresättning i kroppen.

Du kommer som du är, lägger dig på bädden med kläderna på och får lyssna på avslappnande musik.
Allt för att du ska få en härlig avkoppling för hela kroppen bestämmer vi ett program som passar just dig.

Andullation är bra vid bl.a.:

 • Lymfbesvär
 • Spänningar och smärta
 • Avslappning
 • Fibromyalgi
 • Ledbesvär, artros
 • Reumatism
 • Ryggbesvär & stelhet
 • Sömnstörningar
 • Ischias
 • Diskbråck
 • Övervikt
 • Stress

OBS!!
Detta är Ej för dig som är gravid, ammande, nyopererad, har pacemaker eller blodpropp.
Pris: 15 min 250kr / 30 min 400 kr

Ärkeängelhealing 60 min

Detta är en kraftfull healing som kan hjälpa till vid t.ex. sömnproblem, stress eller fysiska problem. Den jobbar på just det som behövs vid behandlingstillfället och kan utföras både på plats och distans, där du är.

På plats:
Under denna behandling ligger du ner på en massagebänk med kläderna på, och en filt om så önskas, och får lyssna på lugn musik. Jag kommer att använda mig av olika mjuka handpositioner, allt från fötterna upp till huvudet.

Distans:
Vi har kontakt strax innan behandlingens start och därefter får du lägga dig på ett bra ställe där du får vara ostörd. Lyssna gärna på skön musik som du kan slappna av till. Efter behandlingen är slut kontaktar du mig och vi gör en summering av hur stunden har varit för dig.
Pris: 700kr

Healing – De 4 Elementen 30 min

Healingen balanserar de fyra elementen – jord, vatten, eld och luft i oss. Det är bra om du är för ojordad, har sömnproblem, stress och mensvärk. Detta är en healing som går djupt in i den fysiska kroppen, vilket betyder att den lämpar sig bäst för fysiska problem även om orsaken kan vara känslomässig eller mental.
Behandlingen ges enbart på plats!
Pris: 400kr

De Strömmarna 40 min

Denna healingbehandling är specifikt bra för att balansera upp vårt feminina och maskulina energiflöde i kroppen. Alla människor har både feminina och maskulina karaktärer i sig oavsett vilken kön man har. Övervägande delen av oss alla, har någon grad av obalans mellan dessa. Får vi balans mellan båda sidorna kan vi uppleva att livet känns lättare. Behandlingen sker antingen på plats hos mig eller på distans.

På plats:
Under denna behandlingen ligger du ner på en massagebänk med kläderna på, och en filt om så önskas, och får lyssna på lugn musik. Jag kommer att använda mig av olika mjuka handpositioner, från fötterna och upp till huvudet.

Distans:
Vi har kontakt kort innan behandlingens start och du får lägga dig ostört på ett bra ställe där du befinner dig. Lyssna gärna på skön musik som du kan slappna av till. Efter behandlingen är slut kontaktar du mig och vi gör en summering av hur stunden har varit för dig.
Pris: 550kr

Familjekarmahealing 7 tillfällen

Behandlingen transformerar familjen/släktens negativa drag som har samlat ihop sig sedan urminnes tider, t.ex. onödiga saker som du tagit efter.

Detta är ofta en av de största hindren vi stöter på i våra liv. Alla har vi mönster som vi har ärvt av våra föräldrar som är positiva och mindre positiva. Behandlingen gör att vi blir fria att välja vilka mönster vi vill ha och skapar möjlighet att släppa de mindre positiva och låta dem vara.

Den här behandlingen är sju tillfällen med tre eller fyra mellanrum (helst samma dag och tid).
Kan göras på plats eller distans.

OBS! Påbörjad behandling måste avslutas.

Angelic Reiki Healing, 30 min

Angelic reiki är en kraftfull healingform med änglarna och är en utveckling av den vanliga reiki formen som kan ges både på plast eller distans.

Den har samma känsla som vanlig reiki men lite mer ”knockande” och har endast en handposition.

Behandlingen brukar förklaras som ett djupt reningsbad med sköna energier och den går på djupet samt kan hjälpa till på karmiskt nivå.

Angelic Reiki ger en underbar avslappning och stor mängd livsenergi samt att den hjälper kropp och själ att läka och återställer energisystemet mot sitt eget högre jag.

Jag som ger dig behandlingen, sätter mig i ett neutralt tillstånd och är en ljuskanal så alla änglaenergier kommer igenom till dig som mottagare.

Under en behandling får du som kund exakt den energin du behöver just där och då.

Som alla healingmetoder är detta ingen quick fix utan tänk ”skala en lök” – lager för lager.

Alla alternativa metoder är ett komplement till läkarvården.

Önskar du vet mer om Angelic Reiki kan du läsa på Angelic Reiki | Angelic Reiki

Pris: 450kr

Boosting Your Health By Brita

Johan Skyttes Väg 384
125 59 Älvsjö

0703725166

naslund71@hotmail.com