HJÄLP MED BÅDE FYSISKA OCH PSYKISKA PROBLEM

Regndroppsmassage Älvsjö

Vad roligt att ni har hittat hit, välkomna till mig på Boosting Your Health by Brita för regndroppsmassage i Älvsjö! Jag erbjuder behandlingar inom healing och massage, jag arbetar även med eteriska oljor från Young Living. Dessa kan hjälpa till med både fysiska och psykiska problem. Behandlingarna balanserar upp energiflödet i kroppen så den har lättare att hjälpa sig och kan ta bort eventuella blockeringar, fysiska såväl som psykiska. Jag erbjuder mina behandlingar både på plats hos mig i Älvsjö men arbetar även på distans, vilket gör att ni kan vända er till mig oavsett vart ni befinner er.

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Om mig

Jag som driver Boosting Your Health by Brita heter Brita och bor i Långbro Park, Älvsjö. Jag är utbildad undersköterska på gymnasiet men skolade om mig inom ekonomi efter ca 10 år inom vården. Senare utbildade jag mig inom healing och har gått många kurser som hjälpt min personliga utveckling.

Tjänster

Hos mig hittar ni ett brett utbud av kroppsbehandlingar med eteriska oljor. Bland mina tjänster finns bland annat healing, regndroppsmassage och aromamassage.

Eteriska Oljor

Eteriska oljor ger oss härliga dofter men är också så mycket mer. Oljorna jag använder mig av är från Young Living. De kan användas i hemmet, för välbefinnande, skönhet och balans. En riktigt spännande värld!

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk men kraftfull behandling där det är oljorna som arbetar. Jag använder mig av flertalet olika terapeutiska oljor under behandlingen. Min regndroppsmassage finns tillgänglig för människor, hundar och hästar, givetvis anpassar jag behandlingen efter detta.

 
Regndroppsmassage Älvsjö
Regndroppsmassage Älvsjö
Regndroppsmassage Älvsjö

Boosting Your Health By Brita

Johan Skyttes Väg 384
125 59 Älvsjö

0703725166

naslund71@hotmail.com