Om mig

Lite mer om mig

Vad roligt att ni har hittat hit till Boosting Your Health by Brita. Bakom företaget står jag, Brita. Jag är utbildad undersköterska på gymnasiet men valde att skola om mig efter ca 10 år inom vården, jag skolade mig då inom ekonomi. Jag har alltid haft en passion för att hjälpa människor på olika sätt.

År 2012 blev ett år som bestod av mycket förändringar i mitt liv. En stor vändning för mig var när jag följde med en vän på Harmonimässan i Stockholm, vilket öppnade upp en ny spännande värld för mig.

bygglov Bromölla Kristianstad Åhus

Så småningom utbildade jag mig inom healing och jag har gått många andra kurser som har hjälpt mig med min personliga utveckling, vilket jag är oerhört tacksam för idag då det hjälper mig i min vardag. År 2016 blev jag introducerad med oljorna och blev helt tagen av både dofterna och hur de kan stötta och hjälpa kroppen att läka sig själv.

Under ett spabesök kom jag till insikt att jag ville utforska mer om oljornas egenskaper och använda dessa i min vardag. Att få vara i dessa härliga dofter, lugnet och stillheten är helt underbart och jag vill ge andra möjligheten att få uppleva en skön stund. Jag är idag utbildad inom aromamassage samt regndroppsbehandlingar och jag brinner för att fortsätta upptäcka vad oljorna kan hjälpa till med.

Under 2020 tog jag mig i kragen och startade mitt företag Boosting Your Health by Brita, där jag erbjuder behandlingar inom healing och eteriska oljor både för människor och djur. Jag fortsätter att utbilda mig inom personlig utveckling och eteriska oljor, så håll utkik på vad som kommer.

Boosting Your Health By Brita

Johan Skyttes Väg 384
125 59 Älvsjö

0703725166

naslund71@hotmail.com